Premi gaudemusPROJECTA

Primer Premi estatal
de Projecte Fi de Grau en Disseny Gràfic

Els premis estatals de Projecte de Fi de Grau en Disseny Gràfic són una iniciativa ideada i desenvolupada pel Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya per reconèixer l’excel·lència projectual a l’entorn universitari, consolidar la nostra disciplina -el disseny gràfic és la disciplina de la comunicació visual- i recolzar els joves professionals, els docents i els centres implicats com a generadors de coneixement.

Projectar de forma original, innovadora, responsable, compromesa, ètica i estètica és el nostre deure i aquests premis ho reconeixen. El seu nom és gaudeamusPROJECTA.

La finalitat d’aquest premi és reconèixer i premiar l’excel·lència dels Projectes Fi de Grau, realitzats en finalitzar el període de formació a les facultats que imparteixen Grau universitari i els centres que imparteixen Ensenyaments Artístics Superiors de Grau de l’Estat Espanyol ⎯ que atorguen títols oficials equivalents a titulació universitària ⎯, especialment aquells que destaquin per les seves aportacions conceptuals, per la seva innovació, per la inclusió de criteris ètics i responsables enfront de la societat i la natura, i de criteris de disseny compromès i per a tothom en el plantejament i resolució del projecte.

En total, s’han lliurat més de 16.000 € en premis per als guanyadors, en efectiu i / o en espècies.

Xec Guanyadora del Primer Premi gaudemusPROJECTA- Nuria López Pérez

Xec premiats gaudemusPROJECTA

Projecte i desenvolupament visual de la jornada: Col·Legi Oficial De Disseny Gràfic De Catalunya – Ana, Ariadna, Miquel, Miranda & Esther, Cristina i Jesús
Animació: Col·Legi Oficial De Disseny Gràfic De Catalunya – Miquel
Xec: Col·Legi Oficial De Disseny Gràfic De Catalunya – Ariadna

Cartell de Jornada i lliurament Premi gaudemusPROJECTA

Guardar

Guardar