QUEBRACHO de Ricardo Rousselot, el llibre que esperava la comunitat del disseny

Una obra autobiogràfica fantàstica (gairebé una novel·la d’aventures) que ens ajuda a comprendre com és possible aconseguir tal nivell d’excel·lència professional i artística, mentre descobrim la bellesa interior i història personal d’aquest benvolgut mestre.

Amb pròleg d’en Oscar Tusquets, ressenya d’en Norberto Chaves i col·laboracions especials, aquesta “bíblia” compendia el millor que s’ha escrit sobre l’obra de Rousselot.

Editat i dissenyat per en Felipe Ibáñez serà publicat (posteriorment a aquesta prevenda directa d’autor a lector/a) a Espanya per la prestigiosa Experimenta i a Argentina per Wolkowicz Editores

«Quebracho» és un llibre sòlid, contundent, compost per una diversitat de text i imatges de molt d’interès tant per a professionals i alumnat de les disciplines del disseny, com per a tota persona interessada en la cultura, ja que el treball d’aquest mestre ens travessa a tots. Diverses generacions d’espanyols i argentins reconeixem des de la nostra infància els seus grans èxits, en logotips tan presents com La VanguardiaEl Corte InglésSmokingCasa Tarradellas i molts més.

Abans de la seva publicació internacional l’autor posa a la disposició del públic el llibre per mitjà d’una prevenda limitada «de l’autor al lector».


Amb la intenció d’impulsar la publicació d’aquesta exquisida edició rústica que serà publicada per la prestigiosa revista «Experimenta» (amb interiors a tot color en paper 100% reciclatge) es convida a lectors i lectores a formar part de la prevenda (directa de l’autor al/la lector/a) durant el breu termini de 3 setmanes, en la plataforma kickstarter.

Tan sols una limitada quantitat d’exemplars a un preu reduït per als qui valorin aquest esforç i desitgin tenir abans que ningú aquesta peça editorial imperdible, a un preu especial.


Data límit per a participar: 20 de març de 2023.
Aportacions amb recompensa des de 5 euros.

Data: 13/03/2023
Categoríes: