“Tolerance” Concurs internacional de Cartells

Graphic Stories Xipre en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya convida a totes les persones creatives a participar en el concurs internacional de cartells titulat “Tolerance”.

Entre el 10 de juliol i el 15 de novembre de 2021 el Graphic Stories Cyprus (GSC) obra la convocatòria del 6th International Poster Contest. Aquest concurs forma part del 8th Conference on Graphic Design and Visual Communication, Graphic Stories que tindrà lloc entre el 18 i el 20 de març de 2022.

Sota el títol de Tolerance el GSC convoca una edició marcada per aquest tret necessari per a la convivència harmoniosa de les persones, a conseqüència de les idees antropocèntriques de llibertat, democràcia, igualtat, equitat; i les lluites atemporals per eliminar totes les formes de discriminació social, racial, nacionalista, per la llibertat d’expressió de pensament. També incideix en la tolerància com voluntat de permetre que les persones pensin, s’expressin i actuïn inclús en formes com les que no estem d’acord; i pren la creativitat i el progrés individual i col·lectiu com la pedra angular del respecte, la solidaritat, la cooperació i el consens; i com l’antídot contra la marginació i l’exclusió social.

La convocatòria convida als participants a visualitzar els seus pensaments, idees i inquietuds sobre la tolerància. Els pòsters creats hauran de destacar el fet que la tolerància és una virtut moral important que inspira no només el respecte i l’acceptació de la diversitat, sinó també una actitud de vida que pot contribuir tant a la felicitat i el benestar individual, com a la convivència harmònica i pacífica.

Aquest any el jurat està configurat per la Mina Nasliyani (Iran), en Mauro Pastore (Itàlia), el Byoung Il Sun (Corea), el Yossi Lemel (Israel), l’Aggeliki Athanasiadi (Xipre), en Sha Feng (Xina), el Kostas Kanellopoulos (Grècia), en Sergio Naranjo (Espanya), el Vasilis Markou (Grècia) i el Panayiotis Voulgaris (Xipre).

GSC s’ha convertit en un índex fiable del cultiu de l’educació artística i el desenvolupament de la percepció crítica sobre les arts gràfiques modernes tant a Xipre, com a la resta del món. Fomentant així la creació de xarxes amb institucions culturals, organitzacions, entre les quals es troba el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya, i grups d’art contemporani a l’extranger. Amb aquesta edició el Col·legi consolida els seus vincles internacionals per segon any, donant suport a la iniciativa del col·lectiu xipriota. GSC celebra exposicions, conferències i tallers amb l’objectiu de mostrar i promoure el valor de la comunicació visual al públic, creant cultura i valors, i al mateix temps interactuar amb la societat.

Més información aquí.

Data: 17/07/2021
Categoríes: