JORNADA INNOVA&TECNIA Disseny i Empresa


 

18 de juny de 2019, de 16 a 19 h, MOVISTAR Centre, Barcelona

Et convidem a assistir a una jornada de presentació, reflexió i debat al voltant de projectes de disseny gràfic caracteritzats pel seu plantejament d’innovació comunicativa i aprofitament dels recursos tecnològics actuals i el seu impacte i suport a les empreses.

La jornada comptarà amb quatre panells, amb diversos ponents, dedicats a explorar el paper estructural del disseny gràfic des dels eixos de la innovació i la tecnologia que genera oportunitats d’impuls de projectes que responen a necessitats de la societat i per a la societat. Parlarem de la necessària transformació del binomi I+D en el polinomi I+D+I+D (investigació + desenvolupament + innovació + disseny).

També hi haurà un espai de diàleg entre experts del món de la docència en disseny gràfic, professionals de l’assessorament empresarial i representants d’ entitats dels sector públic i privat. Consulta el programa.

Durant la jornada s’anunciarà la tercera convocatòria dels Premis gaudeamusPROJECTA.

T’esperem a la Jornada INNOVA&TECNICA el 18 de juny, a l’auditori del MOVISTAR Centre, c. Fontanella 2-4, Barcelona.
Activitat organitzada pel Col·legi amb el suport de Catalunya Emprèn i MOVISTAR Centre.
Accés gratuït. Inscriu-te i reserva la teva plaça a comunicacio@dissenygrafic.org
 

La jornada comptarà amb quatre panells, amb diversos ponents, dedicats a explorar el paper estructural del disseny gràfic des dels eixos de la innovació i la tecnologia…