Acomiadem el 2018 i donem la benvinguda al 2019!


 

El 2018 el Col·legi ha dut a terme un seguit d’activitats diverses: jornades de debat, actes de presentació i de lliurament dels premis estatals per a projectes de fi de grau en disseny gràfic, sessions informatives, tallers i càpsules formatives, conferències, exposicions,…

El 2018 ha destacat per ser un any fonamental per mantenir un diàleg amb els diferents actors de l’actual paradigma del disseny gràfic de la comunicació visual—professionals, institucions, entitats, professorat i alumnat— amb la voluntat de reunir les seves opinions i percepcions i continuar lluitant en defensa del present i impulsar el futur de la professió.

Moltes gràcies a tots els que heu participat en aquestes activitats i a qui ens heu acompanyat presencial o virtualment!

Aquest és només un petit recull del que ha estat el 2018.

El tret de sortida de les activitats d’enguany serà la sessió informativa sobre les principals novetats que recull el nou decret llei aprovat pel govern espanyol que afecten als treballadors i treballadores autònomes i que tindrà lloc el proper 6 de febrer, a la seu del Col·legi. Continuarem amb la Jornada Innovatecnia, al voltant del disseny, la innovació i la tecnologia, que es celebrarà el 21 de febrer, a Barcelona. Ben aviat t’ampliarem aquesta informació

D’altra banda s’ha iniciat el compte enrere per a la celebració de la segona edició dels premis gaudeamusPROJECTA, que tindrà lloc el dia 28 de març, en el marc del saló GRADA, –l’espai de la imatge i el coneixement– de Graphispag 2019.

En aquesta segona edició hi ha un extens i qualificat jurat integrat per més de quaranta-set membres -representants dels sectors acadèmic, professional del disseny i de l’empresa- que en aquests moments estan finalitzant la tasca d’avaluar i valorar els cinquanta-quatre projectes de fi de grau en disseny gràfic, validats per participar en el certamen, procedents de vint-i-tres centres i universitats de l’Estat, repartits en nou comunitats autònomes.

Aviat en coneixerem més detalls, els noms dels vint-i-quatre projectes sseleccionats es faran públics el proper mes de febrer.

Guardar

Data: 17/01/2019
Categoríes:
Etiquetes: , ,