Donem la benvinguda a la segona edició de gaudeamusPROJECTA!

segona edicio premis gaudeamusprojecta

 

Amb una certa inquietud, amb una mica de respecte, amb un xic de nervis…, però sobretot amb una enorme il·lusió, anunciem que la segona edició de gaudeamusPROJECTA ja és aquí!

El compromís és gran. És cert que el llistó ha quedat molt alt, però això no ens espanta. De fet aconsegueix tot el contrari, ens dona ales per engegar la segona edició d’aquests premis estatals de projectes de fi de grau en disseny gràfic.

Els estudiants de disseny gràfic —la disciplina de la comunicació visual— tenen novament l’oportunitat de veure reconeguda l’excel·lència dels seus projectes, considerats en tota la seva amplitud d’objectius i intervencions i desenvolupats en entorns de grau universitaris o equivalents, i també de veure premiades la qualitat i la singularitat de les seves aportacions.

El disseny ajuda en el nostre entorn comunicatiu visual i el configura facilitant elements i eines que ens informen, que permeten identificar els emissors i que indueixen les nostres conductes futures.

El proper 21 de juny presentarem la segona edició dels Premis i algunes de les seves moltes novetats i millores.

El cert és que implicarà més guardons i novetats en determinats i rellevants aspectes que fomenten la qualitat dels participants.

No t’ho perdis i coneixeràs de primera mà què canvia i què queda igual en aquests premis per a projectes de fi de grau en disseny gràfic.

 

 

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Data: 07/06/2018
Categoríes:
Etiquetes: