El disseny gràfic, és un aliat lleial i eficaç

 

Amb bastants assistents, centenars d’interaccions i milers de visualitzacions a les xarxes socials tanquem la jornada “Disseny, clau d’Èxit. Amb rEvolucionar amb el Disseny”.

Un títol que és avís i declaració i que emmarca una realitat: el disseny gràfic és i està al nostre voltant perquè és útil, perquè ajuda. En aquesta ocasió hem vist la utilitat que té i com a ajuda a les empreses. Aquest és l’objectiu de la jornada enfocada a empresaris que hem desenvolupat amb l’aliança de la Pimec. S’han plantejat vuit facetes que aclareixen responsabilitats, bandegen prejudicis, ordenen conceptes, marquen exigències, evidencien oportunitats, demostren capacitats, aconsellen actituds i descobreixen oportunitats….

Hem compartit dades, problemàtiques, perspectives, circumstàncies, experiències, casos, coneixements i no poques anècdotes per evidenciar que ens podem ajudar, que podem generar riquesa i que compartir-la és un ben comú que podem i hem de pretendre.

I això ha estat possible gràcies a la claredat, simpatia i predisposició dels nostres ponents per aconseguir crear unes píndoles útils, tot i el temps reduït!

El disseny gràfic, la disciplina de la comunicació visual, és un aliat lleial i eficaç per rEvolucionar. Accepta el repte i guanya!”

 

 

 

 

 

 

 

Guardar

Guardar

Guardar

Data: 12/06/2018
Categoríes:
Etiquetes: , , ,