Els Premis gaudeamusPROJECTA en C! Print Madrid


 

El Col·legi, de nou, ha estat convidat a participar en la cinquena edició del saló C!PRINT, que s’ha inaugurat el passat dia 25, a Madrid.

La col·laboració amb C!PRINT és una mostra més que el Col·legi va allà on se li convida i assumeix la representació del disseny gràfic, atès que és el primer i únic de l’Estat i comptem amb col·legiats de tot el territori. Aquesta és una excel·lent oportunitat de difondre algunes de les activitats que actualment estem desenvolupant.

En aquesta ocasió, C!PRINT ens ha reservat un espai a l’entreplanta, Pavelló de Cristall de la Casa de Camp de Madrid, en el qual s’hi troben exposats els 24 projectes seleccionats en la 1a edició dels Premis gaudeamusPROJECTA, premis estatals de projectes de final de grau en disseny gràfic i que podran visitar-se durant els 3 dies del saló.

La participació del Col·legi en C!PRINT finalitza amb una conferència de presentació de la 2a edició dels Premis gaudeamusPROJECTA, el 27 de setembre a 16.30 h, a càrrec del degà, Dr. Del Hoyo, i a la qual s’han convidat a assistir-hi els equips docents i alumnes dels diversos centres universitaris de Madrid. Aquesta presentació tot just coincideix amb l’obertura d’inscripcions a la 2a convocatòria dels premis projectes fi de grau en disseny gràfic.

Alumnes de les promocions universitàries de graus en disseny gràfic 2016-2017 & 2017-2018, no deixeu passar aquesta extraordinària oportunitat d’optar a uns premis acadèmics que reconeguin l’excel·lència dels vostres projectes!

Més info

Guardar

Data: 27/09/2018
Categoríes:
Etiquetes: , , ,