FORMAR SÍ, I DESPRÉS QUÈ?

La Facultat de Disseny i Comunicació de la Universitat de Palerm (Buenos Aires) organitza i celebra del 19 al 30 de juliol la XVI Setmana Virtual Internacional del Disseny, l’esdeveniment més important del disseny d’Amèrica LLatina, un espai destinat a la capacitació, la vinculació i l’intercambi d’experiències entre estudiants, profesionals, acadèmics i emprese del camp del disseny a Amèrica Llatina i el món.

Sota aquest mateix paraigües també se celebra el XII Congrés Virtual Llatinoamericà d’Ensenyança del Disseny, el VI Col·loqui Virtual d’Investigadors en Disseny, el #2 Foro Virtual de Creativitat Solidària, el V Foro d’Experiències Innovadores, la Cimera Virtual d’Emprenedors, el Networking DC i el I Plenari (Virtual) 2021 del XV Foro d’Escoles de Disseny; que han configurat un interessant calendari ple d’activitats d’accés en línia gratuït. Una atapaida agenda on es veuràn presentades les disciplines de tecnologia, imatge corporativa/branding, editorial, interiorisme, gràfic, industrial, moda, audiovisual, publicitat, emprenedoria, negocis/gestió, màrqueting digital/xarxes socials, innovació i disseny social. Configurant un interessant calendari ple d’activitats d’accés en línia gratuït.

Aquesta edició te la participación de 44 països, i es realitzarà sota l’auspici honorari d’associacions de disseny, institucions educatives, ambaixades i institucions oficials; entre les quals es troba el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya.

Destaquem que el passat divendres 23 de juliol, el Col·legi va presentar la institució, i va explicar els seus projectes, i el nostre degà emèrit va compartir amb els representants de diferents centres docents d’Iberoamèrica la necessitat ineludible que aquestes entitats s’alien i es preocupin dels seus alumnes més enllà del temps en què ho són, ja que els titulats van a parar a un mercat que no els acull ni aprofita les seves capacitats.

Més informació aquí.

Data: 24/07/2021
Categoríes: