L’èxit de la presentació de la segona edició dels premis GaudeamusPROJECTA

exit de la presentacio segona edicio
 

Una nova edició dels premis GaudeamusPROJECTA, els premis estatals de projectes de fi de grau, està ja en marxa.

Aquesta convocatòria comporta un seguit de novetats que vam avançar a l’acte de presentació celebrat el passat 21 de juny, al Palau de la Virreina de Barcelona, seu de l’ICUB.

Nombrosos centres universitaris de tot l’Estat han compartit amb el Col·legi el seu entusiasme i la seva il·lusió per participar com a centres, amb els seus tutors de projectes i els seus alumnes, en aquesta nova convocatòria que novament premiarà l’excel·lència acadèmica en disseny gràfic, la disciplina de la comunicació visual.

Entre les novetats més rellevants en destaquem dues: la creació d’una nova categoria de premi, el de “compromís amb el medi natural i/o entorn natural”, dotat amb 1.500 € en efectiu i, una segona, un reconeixement en forma de beca / matrícula gratuïta, que atorgarà la Universitat de Barcelona per cursar un dels seus màsters entre els autors dels projectes seleccionats.

D’altra banda, són varies les empreses i institucions que avalen i recolzen econòmicament aquesta iniciativa del Col·legi, els premis GaudeamusPROJECTA. Algunes d’elles ens van mostrar el seu suport a la primera edició i ara, consolidats aquests premis, renoven el seu compromís en les diverses modalitats de patrocini. Fem una crida a la col·laboració de noves empreses i institucions que es puguin beneficiar del prestigi d’aportar un valor afegit a aquesta iniciativa de lideratge en el reconeixement de l’excel·lència universitària en disseny gràfic i alhora desitgin gaudir d’una presència destacada com a col·laboradors i patrocinadors en tota la campanya de difusió, que compta amb centenars de milers d’impactes.
Tot coincidint amb l’inici del curs acadèmic donarem més detalls. Segueix-nos! Blog gaudeamusprojecta.dissenygrafic.org

Quantitativament hem constatat i avalen l’èxit d’aquesta presentació:

L’èxit de la presentació de la segona edició
 
 
Veure el vídeo de la presentació de la segona edició dels premis GaudemusPROJECTA