L’èxit és la “D” de disseny, no pot faltar!


 

Conferència-taula rodona al BIZBARCELONA, el 13 de juny de 2019, a 18 h, a l’àrea Creixement

Col·legiats, empresaris, emprenedors, estudiants de disseny i interessats en ell, professionals de la comunicació, per a tots aquells que voleu “triomfar” , teniu una cita al BizBarcelona 2019, els dies 12 i 13 de juny, a Fira de Barcelona. L’edició d’enguany del Saló us ofereix inspiració per emprendre o fer créixer el vostre negoci: innovació, networking, assessorament i conferències.
 

Conferència-taula rodona: L’èxit és la “D” de disseny, no pot faltar!

Partim de desmuntar el mite de contemplar el disseny com un valor afegit i reivindiquem que avui és una realitat estructural de qualsevol relació en la societat.
El disseny de la comunicació visual és clau en l’emprenedoria, però sempre des d’una visió integradora i transversal del disseny, disciplina i metodologia comuna. Per tant, ha de situar-se en la cadena lògica que considera el desenvolupament del coneixement i la seva transferència a la societat.

L’habitual I+D (investigació + desenvolupament) ha d’ancorar-se a la societat amb un altre binomi I+D (Innovació + Disseny). Aquesta nova fórmula: I+D+I+D (investigació + desenvolupament + innovació + disseny) ens ha d’orientar en el present i ens ha de dirigir amb seguretat i eficàcia cap al futur.

Iniciarem un debat en el que comptarem amb representants de diversos centres acadèmics amb els que comentarem com des dels centres assumeixen el repte en la formació dels nous professionals. Parlarem dels casos d’èxit.
Ponents (per ordre alfabètic):

  • Dra. Carme Ortiz, directora d’ESDAP Catalunya
  • Dr. Javier Peña, director general d’ELISAVA
  • Dr. Pau de Solà-Morales, director d’EINA

Introdueix i modera: Dr. Jesús Del Hoyo, Col·legi Oficial Disseny Gràfic de Catalunya

Data: 13 de juny de 2019, de 18 a 18:45 h
Lloc: àrea Creixement, BIZBARCELONA, Fira de Barcelona

Activitat ideada i programada pel Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya
 

Acreditació gratuïta:

Com a persona col·legiada et pots acreditar sense cost al Saló BizBarcelona. Per aconseguir la teva acreditació has d’accedir a: registration.firabarcelona.com registration.firabarcelona.com. Introdueix el codi 823230B8

Amb aquesta acreditació pots accedir directament al Saló.
Si tens problemes tècnics amb l’acreditació contacta amb Fira de Barcelona al 93 233 20 00, assistència tècnica per acreditacions.

Gaudeix de les possibilitats que t’ofereix el BizBarcelona, gràcies a l’aliança amb l’Associació Intercol·legial. No te’l perdis!

Data: 23/05/2019
Categoríes:
Etiquetes: , , ,