Lliurament dels premis PFG en Disseny Gràfic

Jornada Universitària de debat al voltant de l’actual paradigma del Disseny Gràfic i lliurament dels premis Projecte Fi de Grau

Vine el 21 de febrer a Barcelona! al punt de trobada de l’excel·lència acadèmica en disseny gràfic, nous dissenyadors emprenedors.

24 Projectes finalistes de tot l’Estat espanyol, estudiants, docents i jurats.
Coneix com han desenvolupat els seus projectes i com els han plantejat.

Una jornada universitària adreçada especialment a estudiants i a tutors que hagin realitzat i que estiguin desenvolupant els seus Projectes de Fi de Grau en disseny gràfic.

No te la perdis! Gratis! Vine, aprèn, comparteix i coneix els millors PFG en disseny gràfic.

Aforament limitat, Iscriu-te! Més informació comunicacio@dissenygrafic.org
T’esperem el 21 de febrer del 2018, a les 10 h. CCCB – Aula 1

Convoca i organitza Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de CatalunyaLliurament dels premis pfg en disseny gràfic

 

 

LA JORNADA ESTARÀ DIVIDIDA EN DUES PARTS:

Sessió de matí: 10h. CCCB – AULA 1
El disseny intervé en la realitat (programa pdf)

Activitats de la sessió de matí:

• Del TFG al PFG: compartint experiències
Tots els autors dels projectes seleccionats i els seus tutors estan convidats a guiar-nos per les tortuositats de les propostes. Ells són els que les coneixen millor i des d’aquest coneixement ens evidenciaran d’una forma clara, concisa i concreta les seves singularitats i la “intervenció” en la realitat que assumeixen o provoquen. I això perquè nosaltres –des dels graus en disseny– proposem projectes, no desenvolupem treballs.

• De l’encàrrec al model projectual
Docents i professionals –vinculats molt, poc o gens amb l’activitat acadèmica– debatran sobre els models projectuals que vertebren la disciplina i el disseny gràfic en l’entorn acadèmic i en la pràctica professional. Aquest debat hauria d’evidenciar els ajustos i desajustaments, les oportunitats o els abusos, les utopies o els servilismes, el compromís o la disculpa.

Estan convidats a assistir a aquesta taula: Alguns dels professionals que han col·laborat com a jurat dels premis.

Sessió de tarda: 16h. IEC – Sala Para de la Riba
Reflexió sobre la realitat del disseny (programa pdf)

Activitats de la sessió de tarda:

• Camí recorregut, camí per recórrer
Una taula rodona composta per persones amb experiències diferents i un llarg recorregut en el nostre entorn, que compartiran com han vist aquests canvis i plantejaran, des dels seus diferents punts de vista, quins són els reptes que el disseny gràfic i els seus professionals tenen davant d’ells.

Estan convidats a assistir a aquesta taula: Dr. Jordi Pericot i Canaleta, Javier González-Solas, Dr. Jesús Del Hoyo Arjona, Dr. Honoris Causa Joan Costa Sagalés i Tin Fonts Forcadell.

• Cerimònia de reconeixement institucional, Col·legiació d’Honor i Lliurament dels Primers Premis dels Projectes de Fi de Grau en Disseny Gràfic 2017
A proposta de la Junta de Govern, presentada pel degà i apadrinada per un dels nostres col·legiats d’honor, es glossaran els mèrits que han fet mereixedores aquestes persones del màxim reconeixement que el Col·legi pot atorgar.

• Cerimònia acadèmica de Lliurament dels Primers Premis dels Projectes de Fi de Grau en Disseny Gràfic
El secretari del jurat avaluador llegirà l’acta d’adjudicació dels primers Premis dels Projectes de Fi de Grau en Disseny Gràfic. La taula presidencial, composta pels representants protocol·laris oportuns, s’encarregarà de donar els respectius premis i reconeixements a cadascun dels guardonats.

Leer noticia en castellano

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar