Celebrem el dia Mundial del Disseny Gràfic!

Avui, 27 d’abril, tenim una oportunitat per a reconèixer el valor del disseny i la seva rellevant aportació amb una projecció més innovadora, més rigorosa i més compromesa amb el benestar del conjunt de la societat, amb la protecció i el respecte de l’entorn natural i amb la difusió de la cultura.

El disseny no te fronteres i així ho ha demostrat la campanya “Des de les Trinxeres, un dia menys, un disseny més”, una iniciativa que ha nascut al Col·legi, des de l’estat d’alarma, des del confinament, amb l’objectiu de reunir les accions i activitats que de forma individual o col·lectiva s’estan realitzant i proposar-ne d’altres que projectin les nostres capacitats i aportin el nostre granet de sorra en la lluita del present i la construcció del futur post Covid-19. 

Aquesta iniciativa ha rebut una excel·lent acollida i ens han arribat un munt de cartells dels nostres col·legiats i d’altres professionals d’arreu del món. Si encara no ens has enviat el teu cartell, fes-ho ara. @desdelestrinxeres #Desdelestrinxeres

Dia Mundial del Disseny Gràfic, enguany, tot i que encara confinats a casa, celebrem-ho!

 

***World Graphic Design Day***

 

Data: 27/04/2020
Categoríes: